• RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
 • RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
 • Facilitair onderhoud door RSR

  RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij is hét adres voor facilitair onderhoud in Zoetermeer en verder omstreken voor uw bedrijfspand. Vooraf maken we heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ons doel is om uw gebouw in optimale conditie te behouden en om u een schone werkomgeving te bieden.

  Complete schoonmaak van uw kantoor

  Onder onze bedrijfsschoonmaak vallen verschillende diensten die we allen met zorg voor u uitvoeren. Of het nu gaat om het schoonmaken van toiletten, douches, keukens, bureaus en computers of het het wassen van ramen; we doen het allemaal. Eigenlijk maken we alles schoon. Zelfs specialistische reiniging als gevelreiniging, vloeronderhoud en klein onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Zo zetten we graag uw vloer in de was, verzorgen we met genoegen uw tapijtreiniging en kunnen we uw vloer strippen. Onze ervaren en deskundige specialisten gaan zorgvuldig te werk en zorgen te allen tijde voor een eindresultaat geheel naar uw wensen. Een snelle en efficiënte werkwijze staat hierbij centraal.

  Wilt u tijdens kantoortijden zo min mogelijk hinder ondervinden van ons facilitair onderhoud? We zijn van 06:00 – 22:00 uur in te schakelen van maandag t/m vrijdag. Zo kunnen we dus ook buiten uw werktijden langskomen om schoon te maken.

  Voordelen van bedrijfsschoonmaak

  Een schone werkomgeving is erg belangrijk voor uw personeel. Uw werknemers zullen namelijk minder vaak ziek zijn en kunnen beter presteren in een frisse omgeving. Een schoon kantoor zorgt er bovendien voor dat medewerkers meer gemotiveerd zijn om goed werk te leveren. Een bedrijfsschoonmaak is dus een soort van investering: uiteindelijk verdient u het geld dubbel en dwars terug. Omdat wij als geen andere snappen hoe belangrijk een opgeruimd en netjes pand is, komen we met genoegen bij u langs. Laat ons uw kantoor schoonmaken in Zoetermeer of verdere omgeving en zorg ervoor dat uw personeel het meeste uit elke werkdag haalt.

  Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in ons facilitair onderhoud. Vraag direct een offerte op maat aan! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-8884690. We helpen u spoedig verder.

  Volg ons

   
   
  check_box

  Scherpe prijzen
  op maat

   
  check_box

  Persoonlijk én
  servicegericht

   
  check_box

  Verzekerd van een
  gewenst resultaat

   

  Wees verzekerd van een schoon en streeploos resultaat:
  Schakel  RSR Totaalonderhoud uit Zoetermeer in!