• RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
  • RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer

RSR verzorgt graag uw gevelreiniging

Bij RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij kunnen bedrijven terecht voor gevelreiniging in Zoetermeer en verdere omstreken. Onze specialisten staan voor u klaar om weer nieuw leven in uw gevel te blazen. Daarbij hebben wij de nodige kennis en kundige in huis om u binnen een kort tijdsbestek een kwaliteitsvol resultaat te leveren.

Gevels weer als nieuw

Na verloop van tijd raken uw gevels vervuild en worden uw gevels aangetast door verschillende weersinvloeden. Omdat uw bedrijfspand naast werkruimte vaak ook hét visitekaartje van uw bedrijf is, maken we alle puien met genoegen voor u schoon. Bovendien zorgt u er door middel van regelmatige gevelreiniging voor dat uw gebouw in betere staat blijft en dus langer met u meegaat. In principe kunnen we elk soort gevel schoonmaken. Heeft u gevelbeplating of juist boeidelen? Dankzij onze moderne reinigingstechnieken verwijderen we in een mum van tijd alle obstakels en oneffenheden.

Elke situatie is anders. We komen daarom eerst uw situatie bekijken om vervolgens te bepalen welke techniek het beste bij uw pand past. Uiteraard luisteren we voorafgaand naar uw wensen om tot het gewenste eindresultaat te kunnen komen. Daaropvolgend gaan we voor u aan de slag om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Reinigen met hogedruk

RSR Schoonmaakbedrijf gaat altijd aan de slag met een hogedrukreiniger. Tot 90 graden en tot 200 bar kunnen we de pui voor u afspuiten. Reinigen met hogedruk zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkige vuil verwijderd kan worden. Daarbij is deze techniek enorm efficiënt en milieuvriendelijk. Een hogedrukreiniger zorgt voor een beter reinigingsresultaat, vermindert het gebruik van reinigingsmiddelen en heeft een korte werktijd én droogtijd als gevolg. Indien gewenst verwijderen we zelfs de graffiti en algen van uw gevel.

Meer weten over onze gevelreiniging? Bel naar 085-8884690 voor meer informatie. Indien u liever een offerte opvraagt voor u ons inschakelt, kunt u ons offerteaanvraagformulier gebruiken. Zowel binnen als buiten Zoetermeer helpen we u graag verder.

Volg ons

 
 
check_box

Scherpe prijzen
op maat

 
check_box

Persoonlijk én
servicegericht

 
check_box

Verzekerd van een
gewenst resultaat

 

Wees verzekerd van een schoon en streeploos resultaat:
Schakel  RSR Totaalonderhoud uit Zoetermeer in!