• RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
  • RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer

Professionele glazenwasserij voor uw glasbewassing

Naast dat RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij glasbewassing in Zoetermeer uitvoert, zijn wij tevens in te huren in de verdere omgeving. Wij zijn uw professionele glazenwasser en wassen uw glazen op elke hoogte. Deze service voeren we eveneens uit voor bedrijven. Denk hierbij aan scholen, kantoorpanden en complete flatgebouwen.

Glazen wassen op maat

Te allen tijde doen we er alles aan om het aanzicht en het doorzicht van uw ramen te optimaliseren. Een bedrijfspand doet niet alleen dienst als werkplek, het gebouw is tevens hét visitekaartje van uw bedrijf. Belangrijk is dus om deze er op en top uit te laten zien. En laat glasbewassing nu net een van onze specialisaties zijn. Elke situatie is anders. Juist om die reden bekijken we welk soort reiniging het meest effectief voor uw pand is.

Tot op 9,5 meter hoogte maken we uw glazen schoon met de hand op de ladder. Dit doen we uiteraard volgens de laatste wetgeving. Boven de 9,5 meter maken we gebruik van telescoopbewassing of gaan we aan de slag met een gondel.

Glasbewassing op iedere hoogte

Het voordeel van onze glazenwasserij is dat we op iedere hoogte kunnen komen. Bovendien hebben we voor alle hoogtes de nodige certificaten in huis om met hoogwerkers aan de gang te gaan. Daarbij hebben we erkende glazenwassers in dienst met de nodige kennis en ervaring.We zijn een betrouwbaar, flexibel en kwaliteitsvol bedrijf. Bij ons is afspraak echt afspraak en we gaan altijd resultaatgericht te werk. We gaan dan ook door totdat u en wijzelf tevreden zijn met het resultaat. Zo bent u gegarandeerd van een eindresultaat naar uw wensen.Schakel ons eveneens buiten Zoetermeer in om uw glazen te wassen.

Een afspraak voor uw glasbewassing maakt u door te bellen naar 085-8884690. Voor het opvragen van een offerte op maat kunt u ons offerteaanvraagformulier invullen. RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij neemt spoedig contact met u op.

Volg ons

 
 
check_box

Scherpe prijzen
op maat

 
check_box

Persoonlijk én
servicegericht

 
check_box

Verzekerd van een
gewenst resultaat

 

Wees verzekerd van een schoon en streeploos resultaat:
Schakel  RSR Totaalonderhoud uit Zoetermeer in!