• RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
 • RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
 • RSR staat klaar voor uw periodiek onderhoud

  Wilt u dat uw pand met regelmaat schoongemaakt wordt? Bij RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij bent u aan het juiste adres voor uw periodiek onderhoud in Zoetermeer en verdere omgeving. In overleg met u stellen we een pakket samen en bepalen we hoe vaak wij de gewenste servicesvoor u uitvoeren.

  Regelmatige schoonmaak voor uw kantoor

  Of het nu gaat om het schoonmaken van bureaus, stofzuigen, dweilen of het wassen van ramen aan de binnenzijde, we verzorgen met genoegen de regelmatige schoonmaak van kantoren. Ook het reinigen van portieken, openbare ruimten en liften behoort optioneel tot het pakket. Het leeghalen en periodiek onderhouden van daken en goten is eveneens een van de mogelijkheden. Of wat dacht u van het reinigen en ontmossen van terras en vlonder? Met onze jarenlange ervaring in het vak kunnen we u voorzien van het juiste advies. Op basis van onze ideeën en uw wensen stellen we vervolgens een pakket samen.

  De onderhoudscontracten die wij aanbieden maken we volledig voor u op maat. Wel bieden we ze aan in eenzelfde frequentie. U heeft de keus uit een wekelijks of maandelijks periodiek onderhoud. Samen bepalen we op welke dagen en tijden u ons graag ziet verschijnen. Desgewenst kunnen we zelfs voor of na kantoortijden bij u komen voor schoonmaakonderhoud. Zo ondervindt u geen hinder aan onze werkzaamheden.

  Schone werkomgeving voor uw personeel

  Omdat wij weten hoe belangrijk het is een schone werkomgeving te creëren voor uw personeel, staan we voor u klaar. Wanneer uw werknemers een schone werkplek hebben, zullen ze minder vaak ziek zijn en beter presteren. Bovendien zijn ze meer gemotiveerd om goed werk te leveren. Op deze manier is een regelmatige schoonmaak dus zeker geen kostenpost, maar eerder een investering. Op langer termijn verdient u de kosten gegarandeerd terug.

  Een afspraak maken voor het periodiek onderhoud van RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij in Zoetermeer of omgeving? Dan kunt u bellen naar 085-8884690. Liever direct een offerte aanvragen? Dan kunt u ons online formulier invullen. We nemen spoedig contact met u op.

  Volg ons

   
   
  check_box

  Scherpe prijzen
  op maat

   
  check_box

  Persoonlijk én
  servicegericht

   
  check_box

  Verzekerd van een
  gewenst resultaat

   

  Wees verzekerd van een schoon en streeploos resultaat:
  Schakel  RSR Totaalonderhoud uit Zoetermeer in!