• RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
 • RPR Schoonmaakbedrijf is uw vakkundige schoonmaker in Zoetermeer
 • RSR: Totaalonderhoud in Zoetermeer en omstreken

  Welkom bij RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij, uw professionele schoonmaakbedrijf in Zoetermeer en verdere omstreken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een klantgerichte, betrouwbare, kwaliteitsvolle en flexibele service tegen een scherpe prijs. Wij zijn de beste keus als uw pand schoon én streeploos moet zijn!

  Over RSR Totaalonderhoud

  RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij is in 2011 opgezet dankzij een passie voor schoonmaken. Door de jaren hebben wij genoeg ervaring op gedaan om precies te weten wat de klant van ons wenst en verwacht. Om die reden zijn wij te allen tijde resultaatgericht en leveren wij professionele schoonmaak tegen een redelijke prijs. Bij ons kunt u dan ook met al uw wensen terecht. Afspraak is bij ons afspraak en in onderling overleg is er altijd een passende oplossing voor speciale verlangens. Of het nu gaat om scholen, kantoren of complete flatgebouwen; we voeren schoonmaakwerkzaamheden van iedere aard uit en glasbewassing op iedere hoogte.

  Professionele glazenwasserij

  Naast schoonmaakbedrijf zijn wij uw glazenwasserij in Zoetermeer en verdere omgeving. Wij hebben de nodige certificaten in huis om op iedere hoogte voor u aan de slag te gaan. RSR heeft alle nodige materialen in huis en gaat snel én efficiënt te werk. Bovendien hebben wij erkende glazenwassers in ons midden die er alles aan doen om tot het gewenst eindresultaat te komen.

  Effectieve gevelreiniging

  Blaas uw gevel een nieuw leven in en laat ons deskundige schoonmaakbedrijf uw gevelreiniging verzorgen. We gaan aan de slag met onze hogedrukreiniger om zelfs het meest hardnekkige vuil van uw gevel te verwijderen. In een mum van tijd zijn alle obstakels en oneffenheden verwijderd, zodat uw pui er voorlopig weer tegenaan kan. Met de hogedrukreiniger kunnen we gevels tot 90 graden en tot 200 bar afspuiten.

  Facilitair onderhoud

  Laat RSR Totaalonderhoud en Glazenwasserij uw complete kantoor onder handen nemen en maak gebruik van ons facilitair onderhoud. We zorgen graag voor een schone werkomgeving, zodat uw gebouw in optimale conditie blijft én uw werknemers alles uit hun werkdag halen. Daarbij maken we vooraf altijd heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Periodiek onderhoud

  Zorg dat uw kantoor met regelmaat schoongemaakt wordt en huur ons als schoonmaker in Zoetermeer en verdere omgeving in voor uw periodiek onderhoud. We bieden zowel wekelijkse als maandelijkse onderhoudscontracten en maken het pakket voor u op maat. Uiteraard bepalen we in overleg welke dagen en tijden u het meest schikken. Op deze manier zorgt u doorlopend voor een schone werkplek voor uzelf en uw personeel.

  Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Zoetermeer? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8884690. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. In principe kunt u ons van maandag t/m vrijdag van 06:00 – 22:00 uur inschakelen.

  Volg ons

   
   
  check_box

  Scherpe prijzen
  op maat

   
  check_box

  Persoonlijk én
  servicegericht

   
  check_box

  Verzekerd van een
  gewenst resultaat

   

  Wees verzekerd van een schoon en streeploos resultaat:
  Schakel  RSR Totaalonderhoud uit Zoetermeer in!